Малинка, правда, тільки одна :)))
всі інші не малинки, але не менш смачні :)))
Порічок в цьому році у нас дуууже багато, так багато, що я не тільки її заморозила, але і зварила джем :) Готується він просто - на 1 кг червоної або білої смородини 1 кг цукру (я брала більше, люблю щоб було солодко :))). Помиту і почищену від плодоніжок ягоду опускаємо в невелику кількість гарячої води і бланшируем кілька хвилин. Потім все пропускаємо через сито. Додаємо в отримане пюре цукор і поставимо на вогонь. Після закипання варимо на повільному вогні (не забуваємо помішувати, щоб не підгоріло) хвилин 30. Розливаємо в банки. І ще не забуваємо перед цим додати ванільки!!! І коли за вікном буде холодно і сиро, дістаємо баночку з джемом, заварюємо чай і насолоджуємося спогадами про літо зі смаком смородини і ароматом ванілі :))
Вкуснные фотографии. Ягодки так захотелось, ммм.
ВідповістиВидалити:))) Спасибо!
ВидалитиОх....Юля...и что ты со мной делаешь!!!!! Сижу слюнки нервно сглатываю......
ВідповістиВидалитиА от слова "поричка", чуть не разрыдалась..... так красную и белую смородину только на Украине называют....Сразу детство в Броварах вспомнилось...Хорошее было время!!!!!
Наташа, хочу признаться... слово "поричка" предназначалось именно тебе :))) И так приятно, что оно вызвало такие эмоции!!! :)
ВидалитиОй какие ягодки вкуснющие! Фото - замечательные.
ВідповістиВидалитиНаверное что-то из этого в схемы превратится?
Спасибо, Света! Не знаю насчет схем, в работе около 5-ти заказов и своих недоделок много, может быть зимой, когда захочется согрется, что-то и превратится в крестики :)))
ВидалитиЮля, очень аппетитные ягодки!
ВідповістиВидалитиО, какая красота... и вкуснотища!
ВідповістиВидалити